FlowSteama Rova-Sarja

Siirrettävät säiliössä suoritettavat sterilointiratkaisut maa-ainesta ja substraatteja varten

Parantaa voittoja ja vähentää kustannuksia

Käyttäen FlowSteama Rovaa

Lämpökäsittelemällä maaperää nykyaikaisella FlowSteama Rovalla asiakkaat voivat parantaa voittoja ja samalla vähentää saavuttaen seuraavat edut:

Luotettavien ja puhtaiden kasvualustojen luominen ✔; Ylimääräisen sadon kasvatus ✔; Sairastuneiden viljelykasvien aiheuttaman hävikin vähentäminen ✔; Ravinteiden saannin parantaminen ✔; Edellytysten luominen kukoistavalle sadolle ✔; Sisäisen hygienian valvonnan parantaminen ✔; Kasvualustan tuontikustannusten ja hiili & CO₂-päästöjen vähentäminen ✔; Olemassa olevien kasvusubstraattien uudelleenkäyttö ja kierrätys; resurssitehokkaampi käyttö ✔; Käytettyjen kasvualustojen hävityskustannusten alentaminen ✔; Käytettyjen kasvualustojen käsittelyn, ja niihin liittyvien kustannusten aleneminen ✔; Kiellettyjen, terveydelle vaarallisten ja ekosysteemille haitallisten kemikaalien käytön välttäminen ✔; Kauppojen ja asiakkaiden yhä tiukempien ympäristönormien noudattaminen ✔

Mobiilisovellukset

Maa-aineksen ja substraatin höyrysterilointiin

FlowSteama Rova -sarjan omistavat asiakkaat hyötyvät liikkuvasta säiliössä olevasta sterilointiyksiköstä, joka voidaan siirtää paikan päällä nopeasti ja helposti käytettyjen substraattien varastojen ja pintamaan varastojen välillä, mikä minimoi materiaalin siirtämisestä suurilla kaupallisilla alueilla aiheutuvat käsittelykustannukset.

Rovan toinen hyöty on kyky siirtää maaperän lämpökäsittely-yksikköä viereisten alueiden välillä, jolloin pienemmät kaupalliset viljelijät voivat käyttää samaa sterilointijärjestelmää. Kierrätysasemilla on myös erilaisia orgaanisia osioita eri puolilla laitosaluetta; Rovan avulla varastot voidaan puhdistaa paikan päällä bakteereista, sienistä ja rikkaruohon siemenistä. Kun FlowSteama Rova on yhdistetty liikkuvaan matalapaineiseen superkuumennettuun höyrygeneraattoriin, sopivaan vedensyöttöön ja polttoainelähteeseen, se voidaan sijoittaa varastojen viereen tunneiksi, päiväksi tai pidemmäksi aikaa, ennen kuin siirrytään steriloimaan saastuneita materiaaleja muualle.

Kansainvälinen kuljetus. Paikalliset sovellukset.

FlowSteama Rovan hyödyllisyys ei rajoitu mihinkään yksittäiseen maahan tai maanosaan. Rova voidaan kuljettaa 12 metrin pituisessa ISO-kuljetuskontissa mihin tahansa, missä maaperä on saastunut rikkakasvien siemenistä tai taudinaiheuttajien saastuttamista substraateista. Mobiilin sterilointiprosessin käynnistäminen vaatii minimaaliset kokoonpanotoimet. Tutustu alla oleviin mobiilin höyryjärjestelmän etuihin.

Edullinen maailmanlaajuinen kuljetus ✔; Yksinkertainen kokoonpano paikan päällä ✔; Plug & play sterilointiyksikkö ✔; Paikallisten yhteisöjen elintarviketuotannon lisääminen ✔; Maaperäresursseihin kohdistuvan paineen vähentäminen käyttämällä kierrätettäviä kasvusubstraatteja ✔; paikallisten ekosysteemien parantaminen ✔; Resurssitehokkuuden parantaminen ✔; jätteen vähentäminen ✔

FlowSteama Rova

Logistiikan käsittely

FlowSteama Rova jatkuva virtausprosessi on helppo käyttää ja sitä on helppo säätää:

1. Keskisuppilo ladataan helposti kauko-ohjaimella, traktorin kuormaajalla tai nousevalla kuljettimella.
2. Materiaali levitetään automaattisesti sterilointialustalle sekoittaen ja pyörittäen PulseWave™ -liikkeellä, jotta höyry läpäisee mahdollisimman hyvin maa-aineksen tai substraatin. Sterilointi tapahtuu valvotussa, eristetyssä säiliöympäristössä, jossa materiaalin lämpötilaa ja steriloinnin aikaa säädellään.
3. Tyhjennyskaira tyhjentää automaattisesti steriloidun alustan Rovan sivusta sopivaan kuljettimeen puhtaan materiaalin varastoimiseksi pois saastuneesta syöttömateriaalista. Höyry- ja energiahäviöt minimoidaan täyseristyksellä ja itsestään sulkeutuvalla kairan luukkumekanismilla.
4. Asianmukaisesti puhdistettua, erittäin arvokasta steriloitua tuotosta voidaan myydä tai käyttää kaupallisessa viljelytoiminnassa, mikä luo lisäarvoa FlowSteama-laitteiden omistajille ja käyttäjille.

FlowSteama Rova

Älykäs prosessinohjaus

FlowSteama Rova on varustettu nykyaikaisilla, älykkäillä, itsesuojaavilla ohjausjärjestelmillä, jotka tarjoavat turvallisen sammutuksen esimerkiksi öljyn ylikuumenemistilanteissa. Anturit antavat operaattoreille reaaliaikaista avaintietoa, joka mahdollistaa tuotoksen ja materiaalisteriloinnin optimaalisen tehokkuuden.

Lisävarusteita saatavilla kirjaukseen, raportointiin ja materiaalin lämpötilan ja käsittelyajan todistamiseen, minkä ansiosta asiakkaat voivat osoittaa paikallisille sertifiointielimille, että sterilointiprosessi on saatettu päätökseen määriteltyjen parametrien mukaisesti. Tämä on erityisen tärkeää, kun kompostia, maaperää ja substraatteja myydään edelleen, ja sillä on merkitystä, kun aines ylittää kansallisia rajoja tautien ja haittakasvustojen kansainvälisen leviämisen estämiseksi.

Sertifiointistandardit:

Orgaaniset aineet, kompostit, kasvualustat ja maaperä

Vaikka luonnonmukaisia tuotteita ja kompostin laatua koskevissa hygieniastandardeissa on alueellisia eroja, ymmärretään yhä paremmin, että on vältettävä rajat ylittävää kontaminaatiota, vähennettävä haittalajien siirtymisen riskiä ja varmistettava elintarvikkeiden viljelysubstraattien korkeat hygieniastandardit.

Lähtömateriaalin parametrit on optimoitu vastaamaan paikallisia orgaanisten aineiden, kompostien, kasvualustojen, pintamaan ja muiden tuotteiden sertifiointistandardeja. Hallitse prosessiasi Strongan maa-aineksen höyrytyksellä ja siirry uuteen höyryaikaan.

Kemikaaliton sterilointi

Kasvava huoli kansanterveydestä, joka liittyy liialliseen kemikaalien ja torjunta-aineiden käyttöön, sekä lisääntynyt tietoisuus kemiallisen käytön jäännösvaikutuksista maaperän biomeihin ja ravintoketjussa ylöspäin ovat johtaneet uuteen aikaan, puhtaan höyryn renessanssiin. FlowSteama mahdollistaa kemikaalittoman, turvallisen ja tehokkaan ratkaisun kaupalliseen elintarviketuotantoon.

Haitallisten kemikaalien käytön vähentäminen ✔; Kemiallisten jäämien ja kertymisvaikutusten välttäminen ✔; Puhdas höyry maaperän ja elintarviketuotannon tulevaisuuden kannalta ✔; Pitkän aikavälin kansanterveyden parantaminen ✔; Maaperän ekosysteemin ja ympäristön suojelu ✔; Elintarvikekasvien tuotannon lisääminen ja tautihävikin vähentäminen ✔

Vakiokokoonpano

Raaka-aineiden täyttösuppilo (saatavilla lisälevyjä esikäsittelykapasiteetin lisäämiseksi).
Kaksitasoiset PulseWave™ -sterilointitasot (hydraulisesti toimivat).
Älykkäät ohjaimet. Automaattiset ja manuaaliset asetukset sekä vaikutusajan ja lähdön ohjaus. Hätäpysäytyksen turvasulku sisältyy.
Useat materiaalin lämpötila-anturit, jotka antavat käyttäjälle välittömän visuaalisen kuvan lämpötilaprofiilista eri intervallein.
Useita höyryn sisääntuloportteja säiliön molemmilla puolilla.
Suurikapasiteettinen kaira, jossa on sähkömoottori, vaihdelaatikko ja itsestään sulkeutuva kairan luukkumekanismi, mikä estää höyryn ja energian hävikin.
Integroitu sähköhydraulinen voimalaite, jossa on öljynjäähdytys, säätöventtiilit ja anturit.
Täysi eristys takaa erinomaisen lämpöhyötysuhteen.
Yksi akseli hydraulisella jarrutuksella.
Tielle soveltuvat pyörät ja -renkaat.
Vetoaisa käsikäyttöisellä kaksinopeuksisella tunkkijalalla.
Moniasentoinen kääntyvä vetosilmukka.
Kaksois-, taka-, manuaaliset tunkkijalan vakauttajat.

Lisävarusteet

FS-101
Ruostumattomasta teräksestä valmistettu pakkaus saatavilla syövyttäville orgaanisille aineille.
ModelFlowSteama Rova*
Gross weight5000kg
Length11680mm
Overall length (incl. drawbar & tow eye)13380mm
Width1670mm
Overall width (incl. auger & wheels)2860mm
Height2230mm
Overall height (incl. wheels)2780mm
Sterilising bed flow control valveStandard
3 phase electro-hydraulic power unitStandard
Steam entry portsBoth sides
Roof access hatchesStandard
Material and steam temperature sensorsStandard
E-stop safety shutdownStandard

* Muut mallit ovat saatavilla pyynnöstä.

Asiakkaan aineellisiin ja paikallisiin käyttöolosuhteisiin liittyy monia muuttuvia tekijöitä; keskustele Strongan kanssa toiminnastasi ja projektistasi.

Kaikkiin painoihin ja mittoihin sovelletaan eritelmiä ja alueellisia lakeja. Koska parannamme jatkuvasti tuotteitamme, tekniset yksityiskohdat, massat ja mitat annetaan vain viitearvoina.