FlowSteama Rova Serija

Mobilūs sterilizavimo sprendimai dirvožemiui ir substratams

Didinti pelną ir mažinti išlaidas

FlowSteama Rova

Šiluminiu būdu apdorodami dirvožemį šiuolaikine FlowSteama Rova, klientai gali padidinti pelną ir sumažinti išlaidas, o tai duos tokios naudos:

Patikimos, švarios dirvožemio terpės kūrimas ✔; papildomų kultūrų auginimas ✔; nuostolių dėl užkrėstų pasėlių mažinimas ✔; maistingųjų medžiagų įsisavinimo gerinimas ✔; klestintiems pasėliams sudaromų sąlygų sudarymas ✔ vidaus higienos kontrolės gerinimas ✔; terpių importo išlaidų mažinimas mažinant anglies ir CO₂ kiekį ✔; pakartotinis esamų substratų naudojimas ir perdirbimas; efektyvesnis išteklių naudojimas ✔; panaudotų terpių šalinimo išlaidų mažinimas ✔; panaudotų terpių tvarkymo ir susijusių išlaidų mažinimas ✔; uždraustų, sveikatai pavojingų, ekosistemai kenksmingų cheminių medžiagų naudojimo vengimas ✔; vis aukštesnių aplinkosaugos standartų gerinimas ✔

Mobiliosios programos

Dirvožemiui ir substratui sterilizuoti garais

Klientai, kurie turi FlowSteama Rova seriją, gali greitai ir lengvai perkelti mobiliojo sterilizavimo įrenginį į kitą vietą, taip sumažinant transportavimo išlaidas.

Kitas Rova privalumas - galimybė perkelti dirvožemio terminio apdorojimo įrenginį iš vienos įmonės į kitą, todėl smulkesni komerciniai augintojai gali taip pat naudotis viena sterilizavimo sistema. Perdirbimo aikštelėse taip pat yra įvairių organinių frakcijų skirtingose aikštelės dalyse; Rova leidžia vietoje išvalyti atsargas nuo bakterijų, grybų ir piktžolių sėklų. FlowSteama Rova, sujungta su mobiliuoju, žemo slėgio perkaitinto garo generatoriumi, tinkamu vandens tiekimu ir kuro šaltiniu, gali būti padėta šalia atsargų valandoms, dienoms ar ilgiau, prieš perkeliant užterštas medžiagas kitur sterilizuoti.

Tarptautinis transportavimas. Vietinės programos.

FlowSteama Rova naudingumas neapsiriboja jokia viena šalimi ar žemynu. Jei dirvožemio paviršius užterštas piktžolių sėklomis ar substratais, užterštais patogenais, Rova galima nuvežti į kitą darbo vietą 12 metrų ISO transportavimo konteineryje. Norint parengti ir pradėti mobilųjį sterilizavimo procesą, reikalingas minimalus surinkimas. Toliau atraskite kai kuriuos mobiliosios garų sistemos privalumus.

Ekonominis pasaulinis transportavimas ✔; tiesioginis surinkimas vietoje ✔; sterilizavimo įrenginys veikia tiesiog prijungtas ✔; mažesnė apkrova žemės ištekliams pakartotinai naudojant substratus; vietos ekosistemų gerinimas ✔; didesnis išteklių naudojimo efektyvumas; atliekų mažinimas ✔

FlowSteama Rova

Logistikos tvarkymas

FlowSteama Rova nuolatinio srauto procesą paprasta valdyti ir reguliuoti:

1. Bunkerį lengva pakrauti teleskopiniu krautuvu, traktoriniu krautuvu arba pakeliamuoju konvejeriu.
2. Medžiaga automatiškai paskirstoma išilgai sterilizavimo linijos, sumaišoma ir sukama PulseWave™ judesiu, kad garai maksimaliai prasiskverbtų į dirvožemį ar substratą. Sterilizuojama kontroliuojamoje, izoliuotoje aplinkoje, kurioje kontroliuojama medžiagos temperatūra ir sterilizavimo trukmė.
3. Iškrovimo sraigtas automatiškai ištuština sterilizuotą substratą per Rova šoną ant tinkamo konvejerio švariai medžiagai sukrauti toliau nuo užterštos medžiagos. Garo ir energijos nuostoliai sumažinami iki minimumo naudojant visapusišką izoliaciją ir savaime užsidarantį sraigto liuko mechanizmą.
4. Tinkamai išvalyta, labai vertinga sterilizuota medžiaga gali būti parduodama arba naudojama komercinėse auginimo operacijose, sukuriant pridėtinę vertę FlowSteama įrangos savininkams ir operatoriams.

FlowSteama Rova

Išmanusis proceso valdymas

FlowSteama Rova yra aprūpinta moderniomis, išmaniomis, savisaugos kontrolės sistemomis, užtikrinančiomis saugų išjungimą, pvz., esant per aukštai tepalo temperatūrai. Jutikliai teikia operatoriams pagrindinius duomenis realiuoju laiku, kad būtų užtikrintas optimalus našumas ir medžiagų sterilizavimas.

Galima papildoma įranga, skirta registruoti, pranešti ir įrodyti medžiagos temperatūrą bei buvimo laiką, kad klientai galėtų įrodyti vietinėms sertifikavimo įstaigoms, jog sterilizavimo procesas atliktas pagal nurodytus parametrus. Tai ypač svarbu toliau parduodant kompostus, dirvožemį ir substratus ir ypač svarbu, kai medžiaga kerta sienas, siekiant užkirsti kelią tarptautiniam ligų ir invazinių rūšių plitimui.

Patyrinėkite toliau pateiktą 3D modelį ir sužinokite daugiau apie FlowSteama Rova.

Sertifikavimo standartai taikomi tokiems elementams kaip:

Organiniai junginiai, kompostai, auginimo terpių substratai ir dirvožemis

Nors regioniniai higienos standartai, taikomi organinėms medžiagoms ir komposto kokybei, skiriasi, vis labiau suvokiama, kad reikia vengti tarpvalstybinės taršos, mažinti invazinio rūšių pernešimo riziką ir užtikrinti aukštus maisto auginimo substratų higienos standartus.

Medžiagų parametrai turi atitikti vietinius organinių medžiagų, komposto, auginimo terpių substratų, paviršinio dirvožemio ir kitus sertifikavimo standartus. Valdykite savo procesą naudodami Stronga garų įrenginius.

Sterilizavimas nenaudojant cheminių medžiagų

Didėjantis susirūpinimas visuomenės sveikata, susijęs su pernelyg dideliu cheminių medžiagų ir pesticidų naudojimu, taip pat didėjantis informuotumas apie likutinį cheminių medžiagų naudojimo dirvožemio biomoje poveikį ir jo poveikį maisto grandinėje sukėlė naują švaraus garo renesansą. FlowSteama suteikia galimybę naudoti saugų ir efektyvų sprendimą be cheminių medžiagų, skirtą komercinio masto maisto gamybai.

Mažesnis kenksmingų cheminių medžiagų naudojimas ✔; Išvengiama cheminių medžiagų likučių ir kaupimosi poveikio ✔; Švarių garų ateitis dirvožemio viršūnėms ir maisto gamybai ✔; Geresnė ilgalaikė visuomenės sveikata ✔; Geresnė dirvožemio ekosistema ir aplinka ✔; Didesni derliai ir mažesni nuostoliai dėl ligų ✔

Standartinė Specifikacija

Žaliavų pakrovimo piltuvas (galimos plokštės pirminio apdorojimo pajėgumui padidinti).
Dviejų lygių PulseWave™ sterilizavimo kanalas (hidraulinis).
Išmanieji valdikliai. Automatiniai ir rankiniai nustatymai, kontroliuojantys laiką ir tiekimą. Įtraukti avarinio stabdymo saugos išjungimai.
Keli medžiagos temperatūros jutikliai, leidžiantys operatoriui įvairiais intervalais akimirksniu pamatyti temperatūrą.
Daugelis garų įleidimo angų abiejose pusėse.
Didelio našumo kryžminis sraigtas su elektros varikliu, pavarų dėže ir savaime užsidarančiu sraigto dangčio mechanizmu, apsaugančiu nuo garų ir energijos nuostolių.
Integruotas elektrohidraulinis agregatas su tepalo aušinimu, valdymo vožtuvais ir jutikliais.
Visiška izoliacija užtikrina puikų šiluminį efektyvumą.
Viena ašis su hidrauliniu stabdymu.
Kelių tipų ratai ir padangos.
Drawbar with manual 2-speed jack-leg arrangement.
Kelių padėčių sukamoji vilkimo kilpa.
Dvigubi, galiniai, rankiniai domkrato kojelių stabilizatoriai.

Papildoma Specifikacija

FS-101
Nerūdijančio plieno konstrukcija, skirta ėsdinančioms organinėms medžiagoms.
ModelFlowSteama Rova*
Gross weight5000kg
Length11680mm
Overall length (incl. drawbar & tow eye)13380mm
Width1670mm
Overall width (incl. auger & wheels)2860mm
Height2230mm
Overall height (incl. wheels)2780mm
Sterilising bed flow control valveStandard
3 phase electro-hydraulic power unitStandard
Steam entry portsBoth sides
Roof access hatchesStandard
Material and steam temperature sensorsStandard
E-stop safety shutdownStandard

* Kitų modelių galima įsigyti pateikus prašymą.

Yra daug kintamų veiksnių, susijusių su kliento medžiagomis ir vietinėmis eksploatavimo sąlygomis; pasikalbėkite su Stronga, kad aptartumėte savo veiklą ir projektą.

Visiems svoriams ir matavimams taikomi specifikacijų ir regioniniai įstatymai. Kadangi mes nuolat tobuliname savo produktus, techninės detalės, masės ir matavimai pateikiami tik kaip pamatinės vertės.